Kaffein, Cosmopolis

Imi place sa imi petrec diminetile sorbind o cafea buna! Sunt de parere ca modul in care iti incepi ziua se propaga pana la sfarsitul ei, astfel incat daca imi incep ziua bine atunci voi avea in final o zi buna pana la sfarsitul ei.

Vatra Neamului, Balotesti

Vatra Neamului este o locatie in care gasesti mancare moldo-romaneasca. Trecand cu vedere peste denumirile mancarurilor de “peste Prut”, multe dintre retete sunt romanesti. Imi place la ei ca nu fac rabat la calitate.

Cazare cu alergii

Cam asa arata o zi in care pleci in deplasare cu familia si iti dai seama ca locatia in care te-ai cazat iti provoaca alergii fiindca sunt fungi sau acarieni. Realizezi ca trebuie sa alegi dupa pastile de antihistaminice si corticoizi nazali.

Salina Slanic Prahova

Un loc special, unde cei cu alergii se simt bine, este salina. Am fost recent la Salina Slanic Prahova si am descoperit o zona deosebita. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Instagram unde veti gasi mai multe poze.

Casa Comana, Giurgiu

Casa Comana din Giurgiu, mi se pare refugiul ideal, unde poti sa fugi, atunci cand nu vrei sa stai bara la bara pe Valea Prahovei. Mai multe detalii poti vedea pe pagina noastra de Instagram

Domeniul Greaca, Giurgiu

Domeniul Greaca este o alternativa viabila la Casa Comana. Daca esti tanar si rebel si vrei sa petreci in piscina intr-un resort diferit, atunci iti recomand sa incerci Domeniul Greaca.

Gradina Vlahia, Snagov

Am descoperit recent Gradina Vlahia, dupa ce am vazut pe Facebook anumite postari si am zis sa o si vizitez, astfel incat sa vad cum arata locatia.

Familia de peste lac

“Familia de peste lac” are o “gradinita” de copii si au nevoie de putin ajutor pentru a trece peste perioada aceasta de criza epidemiologica.

Brasov, Romania

Am avut nevoie de o mica iesire in weekend. Lucram de Luni pana Vineri din casa, daca mai esti si bolnav, ajungi sa iesi pe afara noaptea.

Cabana Plaiul Foii, Zarnesti

Pentru cei pasionati de drumetii, Cabana Plaiul Foii este un loc ideal pentru a petrece timp liber fain cu familia ta.